В телевизионен диспут на сутрешния блок на Нова телевизия един срещу

...
В телевизионен диспут на сутрешния блок на Нова телевизия един срещу
Коментари Харесай

Дебатът за София: Как столицата ни може да се превърне в безопасен и спокоен град

В ефирен дебат на утринния блок на Нова телевизия един против различен застанаха Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска - претендент за общински консултант от ГЕРБ-, - водач на листата за общински съветници на ПП-ДБ и „ Спаси София ”, Деян Николов - кандидат за кмет и лидер на листата за общински съветници на „ Възраждане ”, Иван Таков - кандидат за общински консултант на Местна коалиция „ за България ” и Пламен Данаилов - водач на листата за общински съветници на ”Има подобен народ ”.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 127
„ Ние подсигуряваме развиването на стратегическите обекти на София, инфраструктурата като метрото. Видяхме какво се случва ”, съобщи Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска и подсети по какъв начин от ПП-ДБ и „ Спаси София ” са декларирали, че метрото няма да е приоритет.

„ Когато от не могат да кажат какво ще създадат, знаят единствено да нападат. Практиката - ремонт на ремонтите би трябвало да бъде прекъсната. Ние подсигуряваме огромни вложения в кварталите ”, изясни.

„ Трябва да стартираме да планираме по какъв начин да се разрасне София.  Това значи актуализация на общия организационен проект, както и актуализация на проектите за регионите и кварталите. Трябва да решим казуса с корупцията ”, счита Деян Николов и съобщи, че не би трябвало да се дава опция да ръководи и София.

 „ Тази година са направени три пъти повече тротоари в София. За да няма ремонт на ремонта, приехме стандарти ”, напомни Георгиев.

„ Правомощията на районните кметове са лимитирани. Те не разполагат с финансов запас. Трябва да децентрализираме бюджета, което ще помогне за инфраструктурата в крайните квартали. В момента тя разчита на милостта на Столичния общински съвет ”, изясни Николов.

„ Като ръководител на общинския съвет, господин Георгиев вие сте вторият най-съществен човек в тази община. За грешките при ремонта на ул. „ Граф. Игнатиев ” при оптималната санкция от 5 милиона лв., те постановиха 400 хиляди. Ето по какъв начин се пазят компаниите от санкции. Това е признакът на нашето ръководство – некачествени поправки от 18 години ”, счита Бонев.

„ Против сме възбраната за шофиране на остарели коли в центъра на София ", съобщи Николов и изясни, че би трябвало да се изградят кръстовища на 2 равнища в столицата.

Според Борис Бонев приходите от зелена и синя зона би трябвало да се вложат в построяването на паркинги.

Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска пък напомни, че са построили първия 4-етажен паркинг, който се намира в кв. „ Надежда ”. Той рязясни какво се предлага, с цел да стане в действителност столицата безвредна.

Бонев изясни, че не желае да има стандарти в София. Според него половината от града безусловно е задушаваща. За него е значимо качеството на живот в столицата на България в действителност да бъде на равнище.

Иван Таков и Пламен Данаилов също се оповестиха за това да се увеличи качеството на живот в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР